Kao da se ništa nije dogodilo: Žarko Žgela nakon nečuvenog skandala opet obavlja načelničke dužnosti!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Načelnik Općine Severin Žarko Žgela pojavio se u javnosti prvi put nakon skandala koji je izazvao kada je pod vidnim utjecajem alkohola tukao konobaricu u jednom severinskom kafiću.

Ovoga puta sudjelovao je na završnoj konferenciji projekta “Snaga zajedništva III” Zaželi program zapošljavanja žena održanoj u Novoj Rači. Iako je riječ o projektu čiji je nositelj Općina Nova Rača, a obuhvaća i žene i korisnike s područja Općina Šandrovac i Severin, načelnik Žgela nije želio davati izjave. Za razliku od njega, načelnici općina Nova Rača i Šandrovac Darko Knežić i Dario Halauš naglasili su važnost ovog projekta za lokalnu zajednicu.

Podsjetimo, Žarko Žgela našao se u svim medijima početkom prošlog mjeseca nakon što se u javnosti pojavila snimka na kojoj on pijan nasrće na vlasnicu kafića u svom selu. Taj je čin naišao na osudu javnosti, a severinski načelnik jedan je dan proveo na hlađenju u zatvorskoj ćeliji. Čim se doznalo za incident, istupio je iz HDZ-a, no ostavku na mjesto nakon načelnika nije dao.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!