U bjelovarsku bolnicu stigla nova donacija, evo o čemu je riječ ovoga puta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Opću bolnicu „Dr. Anđelko Višić” Bjelovar danas je stigla nova donacija. Ovoga puta riječ je o kolicima za reanimaciju i vakuumskom aspiratoru koje je dobila Služba internističkih djelatnosti. Novu opremu donirao je Klub navijača Hrvatske nogometne reprezentacije „Budi ponosan Fan club“ Bjelovar koji je organizirao humanitarnu akciju za vrijeme trajanja prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru.

– Klub navijača Budi ponosan Fun klub djeluje dugi niz godina, a tijekom tog vremena, osim navijačkog repertoara, imamo i humanitarnu notu. Na Svjetskom prvenstvu u Katru naši članovi su zaigrali nogomet na nogometnom turniru za navijače, a Katrani su nas odlučili financijski nagraditi. Najveći dio sredstava odlučili smo donirati našoj bolnici i kupiti ono što je najpotrebnije kako bi naši liječnici i medicinsko osoblje mogli pacijentima pružiti što bolju zdravstvenu skrb – pojasnio je predsjednik Kluba navijača Slavko Husnjak otkrivši kako je donacija vrijedna oko tri tisuće eura.

Da je riječ o opremi koja je uvijek potrebna tijekom današnje primopredaje naglasila je ravnateljica bjelovarske bolnice Sanela Grbaš Bratković.
– Svaka kuna nam je bitna, a mi smo zahvalni na svakoj donaciji. Naravno, dobili smo mnogo novca od vlade, ali manje donacije su nam još bitnije jer bi mogle biti konstantne. Interni odjel se neće seliti u novu zgradu, a ono što dobijemo ide direktno na ovaj odjel, no svi odjeli se pomalo opremaju. Nažalost, u opremu se nije ulagalo godinama, no u posljednje vrijeme u bolnicu se ulaže mnogo. Mnogo ljudi nas je prepoznalo, a meni je neizmjerno drago zbog toga – kazala je ravnateljica zahvalivši Udruzi navijača na donaciji.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!