Ovog vikenda počinje Ljeto na južnoj Bilogori, evo što sve donosi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Turističkoj zajednici Južna Bilogora odlučili su iskoristiti ljetne dane i kroz kolovoz organizirali manifestaciju Ljeto na južnoj Bilogori. U Lovrakovom centru u Velikom Grđevcu i na Bari u Grubišnom Polju svake subote u poslijepodnevnim satima, osmislili su brojne sadržaje za djecu i odrasle. Zbog loših vremenskih prilika, programi prošle subote morali su biti odgođeni, ali većina je ipak odgođena za nadolazeće subote. Tako već ove planiraju razne sadržaje.

– 12. kolovoza će se u Lovrakovom centru od 18 sati održati atelje na otvorenom za djecu, a voditelj je Sandro Toth. Bit će to prilika da se najmlađi kreativno izraze na štafelajima. Za odrasle smo osmislili Pub Kviz koji počinje u 18 sati. Organizira ga Gradsko društvo Crvenog križa Grubišno Polje, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih. Od 20 sati bit će akustična svirka akustičnog dua O&M iz Bjelovara, a ja pozivam sve da ponesu dekice sa sobom, mi smo već pripremili bale sjena na koje će se moći sjesti – najavljuje Ivona Janota iz Turističke zajednice Južna Bilogora i ističe kako neće izostati odlična domaća atmosfera.

Program se nastavlja 19. kolovoza, također u Lovrakovom centru u Velikom Grđevcu.

– Tinker Labs iz Daruvara održat će radionice na otvorenom za djecu od 4-6 godina od 18 sati, a za djecu od 7-12 godina od 19 sati. Navečer nas očekuje odlična svirka dua Pero i Natalija. Tinker Labs najavljuje da se pripremimo za bombastične reakcije, pa vjerujem da će biti odlično – priča.

Čitava će manifestacija završiti posljednje subote u mjesecu, 26. kolovoza, a program će se tada održati na Bari u Grubišnom polju.

– Program počinje od 16 sati, trećim po redu, Ljetnim igrama na Bari, u organizaciji Centra građanskih inicijativa Bilogora. To su igre namijenjene građanima treće životne dobi. Od 17 i 30 kreće podjela graha i palačinki građanima, kojeg smo ostali dužni od 5. kolovoza. Od 18 sati opet su na rasporedu radionice Tinker Labsa, a od 20 sati kreće zabavni program kada nastupaju Divke – kaže Janota koja poziva sve da navrate bilo koji vikend i uživaju u odličnoj, domaćoj atmosferi.

Za jesen već najavljuje brojne događaje, poput dana grada Grubišnog Polja i Marinja početkom rujna, kao i petu po redu Velikogrđevačku Komušanu, a sva će ta događanja biti najavljena i na Facebook stranci Turističke zajednice Južna Bilogora.

FOTO: FACEBOOK TZP JUŽNA BILOGORA


PODIJELI S PRIJATELJIMA!