Na putu na turnir mladi bjelovarski košarkaši doživjeli frontalni sudar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ekipa U19 bjelovarskog Košarkaškog kluba Borik proteklog je vikenda u Šibeniku igrala finale Pro3x3Toura 2023. Nažalost, na putu do Poljane, glavnog šibenskog trga na kojem se igrao turnir, bjelovarski košarkaši doživjeli su prometnu nesreću. Kako je kazao njihov trener Ivan Šiprak, prednost im je oduzela alkoholizirana vozačica te je došlo do frontalnog sudara.

– Jedan član ekipe je završio u bolnici. Ipak, dečki su odlučili igrati i to s tri igrača bez rotacija. Prvu utakmicu smo pobijedili, no u drugoj i trećoj smo energetski pali. Ipak, samim tim što su uopće željeli nastupiti, dečki su za mene pobjednici u sportskom smislu. Zaista su pokazali karakter. Rezultat je nakon svega u drugom planu – naglasio je Šiprak dodavši kako je ozlijeđeni igrač otpušten iz bolnice te kako se čitava ekipa vratila kući.

– Turnir je bio odličan. Usred turističke sezone šibenski trg je bio pun do dugo u noć. Ekipa iz Aluplastike iz BiH je u finalu savladala ekipu iz Slovenije, a nijedna hrvatska ekipa nije ušla u finale – zaključio je Šiprak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!