Nasilnici koji su pretukli mamu i sina stari su policijski znanci i prijatelji po čaši nasilnog načelnika Žgele

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nasilna braća stara 24 i 27 godina koja se pojavljuju na snimci gdje pijani načelnik općine Severin Žarko Žgela udara konobaricu, stari su policijski znanci, ekskluzivno doznaje Klikni.hr.

U posljednjem u nizu incidenata koji se dogodio za Veliku Gospu u Novoj Rači, žrtve ovih nasilnika bili su majka i maloljetni sin te 32-godišnjak koji ih je pokušao spriječiti u napadu. Incident je završio tako što su pali na pod gdje su ih konobari i gosti razdvojili i spriječili daljnji sukob. Nakon ovog nemilog događaja, nasilna braća su privedena u službene prostorije policije gdje su zadržani zbog pijanstva, ali i zbog opasnosti da nastave svoj nasilnički pohod.

Da ovoj braći ovakvi sukobi nisu strani, pokazuje i incident s proslave Dana općine Severin. Tada su, također u sitne noćne sate, sudjelovali u tučnjavi. Zbog vike, galame i tuče, policija je tada protiv njih dvojice i još jednog 23-godišnjaka podnijela optužni prijedlog za prekršaj.

Prema onome što smo čuli od više mještana Severina, gotovo da i ne prođe vikend, a da se braća s nekim ne potuku ili ne naprave nekakav incident. Iz policije nam neslužbeno odgovaraju da oni izlaze na teren po dojavi o narušavanju javnog reda i mira, no da su njihove ovlasti ograničene.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!