General Markač: ‘Župan Marušić je ujedinio županiju, nema više svađalačke politike…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na današnjoj svečanoj sjednici Općine Končanica nazočan je bio i umirovljeni general hrvatske vojske Mladen Markač. 

-Drago mi je da sam nazočan na Danu Općine Končanica i što ovdje osjećam pozitivnu energiju. Ova općina je otvorenog srca, surađuje sa svima, a ta suradnja rezultira napretkom. Često dolazim ovdje, pratim rad Općine od Domovinskog rata pa do danas i vidim koliko se napreduje iz godinu u godinu, stoga se moramo zahvaliti načelniku Općine i njegovim suradnicima jer ti ljudi potpuno daju sebe za općinu i to je nešto što se ne može platiti – kazao je Markač i nastavlja. 

-Tu se pokazuje koliko se voli svoj kraj i kako se radi za svoj kraj. Inače, ova općina je specifična zbog brojnih pripadnika nacionalne manjine, ali ta manjina je zajedno s nama branila svoju domovinu, svoju općinu i svoj kraj i hvala im na tome – istaknuo je Markač i dodaje. 

-Ova Općina napreduje i zbog odlične suradnje i sinergije sa Županijom koja onda ima odličnu sinergiju s Vladom Republike Hrvatske. Ta povezanost, sinergija i odlična suradnja je iznimno važna što se na kraju i vidi po rezultatima i projektima – kazao je general Markač te nastavlja.. 

-Izuzetno cijenim župana Marušića. Cijenim ga zato što je dolaskom na mjesto župana ujedinio na neki način ovu županiju, ljude i gradove u njoj. Vidi se napredak, nije Županija više onako svađalački nastrojena nego se okrenula radu i napretku za sve ljude koji žive u njoj i ja mu čestitam zbog toga – kazao je, između ostalog, umirovljeni general Mladen Markač


PODIJELI S PRIJATELJIMA!