Sutra veliki derbi! Razgovarali smo s trenerima Bjelovara i Mladosti iz Ždralova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra (subota, 17 sati) na stadionu ‘Brdo’ u Ždralovima veliki derbi drugog kola Supersport 2 NL igraju NK Mladost Ždralovi i NK Bjelovar. 

U ovaj susret momčadi ulaze različitih raspoloženja. Naime, NK Bjelovar je u prvom kolu nakon velikog preokreta izborio pobjedu nad Radnikom iz Križevaca (3-2), dok je Mladost iz Ždralova u Karlovcu protiv snažnog domaćina nesretno izgubila u četvrtoj minuti sudačke nadoknade (4-3). 

Uoči derbija razgovarali smo s trenerom Bjelovara Zoranom Marčetićem. 

-Što se tiče prvog kola, u globalu sam zadovoljan jer smo pobijedili iako je bilo dosta oscilacija u igri. S druge strane, mi smo momčad u nastajanju i oscilacije su za sada normalna pojava, ali isto tako je važno da smo pokazali karakter i nakon što smo gubili, pokazali smo snagu, preokrenuli rezultat i na kraju pobijedili – kazao je trener Marčetić i nastavlja. 

-Ždralovi su jaka ekipa i kod njih nikome neće biti ni malo lako pa tako ni nama. Respektiramo ih i svjesni smo da će nakon poraza u prvom kolu tražiti pobjedu. No, mi ćemo se postaviti hrabro i agresivno i uvjeren sam u dobar rezultat. Nadam se pobjedi, ali ni remi ne bi bio loš – kazao je trener Bjelovara Zoran Marčetić. 

Trener Mladosti iz Ždralova Želimir Mešnjak prvo je komentirao utakmicu u Karlovcu. 

-Igrali smo protiv jakog protivnika na vrućem terenu i mogu reći da smo dominirali u igri. Lopta je bila u našim nogama, ali na kraju se dogodio taj pogodak u gotovo zadnjoj sekundi i poraz. No, tijekom tjedna radili smo na otklanjanju pogrešaka u igri koje sam primjetio u tekmi s Karlovcem i spremni dočekujemo Bjelovar – kaže trener Mešnjak i nastavlja. 

-Mi idemo po pobjedu sutra, tu nema dileme. Bjelovar je dobra momčad, ali mi doma moram pokazati snagu, karakter, agresivnost i moramo dominirati. Naravno, lako je to reći, ali treba to i na terenu pokazati, no ja vjerujem da će upravo tako i biti – poručio je trener Mešnjak. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!