Dogradonačelnik Brajdić: ‘PZC mora bolje, očekujem povećanu košnju u prigradskim naseljima…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Oko problema sa košnjom zelenih površina u prigradskim naseljima i oko autobusnih stajališta oglasio se zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

-Idući tjedan sazvao sam PZC na sastanak jer nisam zadovoljan poslom koji se odrađuje. Kako ide početak školske godine očekujem da oko svih autobusnih kućica u Bjelovaru bude pokošeno i uredno da djeca mogu čekati autobus. Zahtijevam povećanu košnju u prigradskim naseljima kao i bolje kopanje graba. Svjestan sam da na terenu nije uvijek idealno stanje, no smatram da zajednički sastanak je potreban jer u interesu je stanovnika i Gradske uprave i PZC da posao bude kvalitetno obavljen – kazao je zamjenik Brajdić te se dotaknuo eko otoka koji su također aktualna tema.

-Što se tiče građevinskih radova obići ćemo Vinkovićevo naselje i izradu 800 metara nogostupa na Križevačkoj koji je pri kraju. Isto tako sa Komunalcem imamo sastanak po pitanju eko otoka. Imam potrebu pohvaliti radnike Komunalca i novu predsjednicu Uprave Ivanu Jurković Piščević koja radi dobar posao. Riješili smo problem na Matoševom trgu i pronaći ćemo zajedničko najbolje rješenje za preostale eko otoke. Na dio njih postavljene su kamere. Ponavljam da imamo dva reciklažna dvorišta gdje građani mogu besplatno odlagati otpad. Kako uskoro počinje nova školska godina u ponedjeljak Ceste d.d. kreću sa farbanjem pješačkih prijelaza oko škola kako bi djeca mogla sigurnije prelaziti preko ceste – poručio je Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!