Obnova popularnog gradskog odmarališta košta 2,3 milijuna eura, Hrebak objasnio gdje ih misli ‘iskopati’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar prijavit će projekt obnove gradskog odmarališta vrijedan 2,3 milijuna eura na Nacionalni plan oporavka i otpornosti, poručio je gradonačelnik Hrebak nakon današnjeg obilaska Hostela Bjelovar u Novom Vinodolskom.

Bjelovar je jedan od rijetkih hrvatskih gradova koji u svojem vlasništvu još uvijek imaju odmaralište, a koriste ga većinom umirovljenici i djeca tijekom ljetnih mjeseci. Cilj obnove je osuvremeniti smještajne kapacitete stare više od 70 godine.

“Riječ je o projektu vrijednom 2,3 milijuna eura i nadam se da će biti odobren kako bi i budući naraštaji uživali u njemu”, istaknuo je gradonačelnik Hrebak koji je danas u društvu direktora Gradskog poduzeća za upravljjanje sportskim objektima Markom Mihalincem obišao Hostel Bjelovar u Novom Vinodolskom. Direktor Mihalinec kazao je kako hostel posluje pozitivno, a posjeti ga više od 1000 osoba u sezoni, koje odsjednu u prosjeku od oko tjedan dana. Dodao je i da cijena noćenja u odmaralištu, uključujući tri obroka dnevno i prijevoz autobusom, iznosi 30 eura po osobi, dok je za djecu nešto niža i iznosi 24 eura.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!