[FOTO] Stanovnici Križevačke ceste dobili novi nogostup, iako ove godine nije bio u planu…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na Križevačkoj cesti izgrađen je novi nogostup koji se proteže od Ulice Nove Plavnice do Ulice Đure Sudete, a vrijednost radova iznosila je 130 tisuća eura. 

-Prvo smo krenuli s 500 metara nogostupa, međutim odlučili smo to produžiti i našli smo financijska sredstva da se napravi svih 800 metara nogostupa tako da sada stanovnici Križevačke ceste sigurno mogu ići prema centru grada i nazad – rekao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i nastavlja. 

-Inače, stanovnici Križevačke su dobili kanalizaciju, a priključak ide ove godine. Održao sam sastanak sa PZC-om, sve smo dogovorili i usuglasili. Sva operativa PZC-a je na području grada Bjelovara, trava se intenzivno kosi. Sve je pokošeno oko autobusnih kućica i autobusne kućice su pokošene. Hrvatske ceste očitavaju pješačke prijelaze, posebno kod škola jer počinje školska godina – kazao je, između ostalog, zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić. 

Davor Došen, predsjednik MO Križevačka cesta nije krio zadovoljstvo novim nogostupom. 

-Moram pohvaliti Grad Bjelovar i zamjenika Brajdića koji mi je rekao da to prvotno uopće nije bilo u planu ove godine, ali svejedno se na kraju krenulo u to. Onda se još odlučilo da se nogostup i produži skroz do kraja i stvarno svaka čast. Moram pohvaliti i izvođače radova koji su na 36 stupnjeva radili, a asfalt je bio 160. Ma, ružno je bilo za vidjeti po kojim temperaturama su radili i još su ispunjavali želje to jest napravili su posebne prilaze za nekoliko invalida koji ovdje žive. Jasno, Grad je to odobrio – kazao je predsjednik Mjesnog odbora Križevačka cesta Davor Došen.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!