Do nedjelje otvoreni svi naši bazeni osim jednog, uživajte u posljednjim danima kupanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako vremenske prilike posljednjih dana nisu bile naklonjene kupačima, sunce nam se vratilo, a prognoza za vikend je kao stvorena za uživanje u posljednjim danima kupališne sezone na bazenima diljem Bjelovarsko-bilogorske županije. Svi oni, osim šandrovačkog bazena, svoja vrata za ovu sezonu zatvaraju u nedjelju, 3. rujna.

– Očekujemo lijepo vrijeme sve do nedjelje. Ova sezona je usprkos svim problemima i nedaćama s vremenom bila izuzetno dobra. Više od 28 tisuća kupača je bilo, a nadam se da će se do vikenda doći do brojke 29 tisuća – kazao je na bjelovarskom bazenu gradonačelnik Dario Hrebak dodavši kako će posljednji dan ovogodišnje kupališne sezone u Bjelovaru biti upravo u nedjelju.

Danas, sutra i u nedjelju zadnje su prilike i za kupnje u Velikom Grđevcu.
– Posjećenost naših bazena, naravno, ovisi o vremenu. Pred nama je nekoliko lijepih dana pa pozivam sve da dođu u Veliki Grđevac i uživaju u suncu i kupanju, ali i posjete naše ostale atrakcije poput Lovrakovog centra – ističe velikogrđevački načelnik Tomislav Pavlečić.

Oni koji se odluče za kupanje u daruvarskom Termalnom vodenom parku Aquae Balissae uživati također mogu do ove nedjelje, 3. rujan.
– Naši gosti su uglavnom obitelji i umirovljenici jer su bazeni relativno plitki. Što se tiče vanjskih bazena, radit će sve do škole, odnosno 3. rujna – kaže Dunja Grubić, ravnateljica ove ustanove.

U jedinom hrvatskom biološkom bazenu, onom u Čazmi, okupati se također možete do kraja ovog vikenda.
– Zadovoljni smo brojem posjetitelja s obzirom na vremenske uvjete koji ove godine nikako ne idu u korist kupalištima – poručuje Dajana Petrina, upraviteljica Ekološkog kupališta u Čazmi koja ističe da kod njih na kupanje dolaze poglavito gosti s područja županije, no sve je više onih iz Zagreba, ali i iz sjevernih županija Hrvatske.

Jedini bazen koji je već zatvorio svoja vrata je onaj u Šandrovcu, a kako otkriva šandrovački načelnik Dario Halauš, ova sezona je bolja nego prošlogodišnja unatoč kiši.
-Vjerujem da je to pozitivna posljedica dolaska novog ugostitelja. Ipak, bazen smo odlučili zatvoriti sredinom ovog tjedna zbog vremenskih prilika. Jutarnje temperature su tek 12 stupnjeva. No sezonom smo zadovoljni, a kako je točno bilo, znat ćemo nakon što u rujnu dobijemo račune za vodu i struju – pojašnjava Halauš.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!