Hoće li prometnica kroz Gudovac biti gotova do Jesenskog sajma?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako je još za kraj srpnja najavljen odlazak strojeva iz Gudovca, nepromijenjena slika u tom dijelu grada i mjesec dana nakon spomenutog roka. Na ulazu u naselje i dalje stoje znakovi zabrane prometa, a vožnja po novoasfaltiranoj prometnici dozvoljena je samo mještanima koji ondje žive. Stoga se mnogi s pravom pitaju hoće li cesta kroz Gudovac biti potpuno prohodna do idućeg vikenda, kada se održava 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam.

-Ja vjerujem da hoće. Nisam u direktnom kontaktu s Hrvatskim cestama koje su investitor i kojima ovoga puta još jednom zahvaljujem na investiciji vrijednoj preko 20 milijuna kuna, no siguran sam da su i oni i izvođač radova svjesni važnosti sajma za naš grad. Stoga, vjerujem da će do idućeg vikenda sve biti gotovo – kazao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, komentirajući ovu temu u programu Alfa radija.

Kako doznajemo, radnici u Gudovcu su obavili većinu posla, a trenutno se radi na otklanjanju manjih nepravilnosti na koje su ukazali sami mještani. Riječ je uglavnom o popravljanju prilaza dvorištima duž obnovljene transe.

Podsjetimo, Gudovac je gradilište već dvije i pol godine, a za to vrijeme ulica je dobila kompletnu novu podzemnu infrastrukturu u sklopu aglomeracije, a nakon toga i novu cestu, pješačku i biciklističku stazu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!