[FOTO] Župan Marušić posjetio osnovnoškolce u Velikom Grđevcu: ‘Ovo je veliki dan za prvašiće i njihove roditelje’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Danas je počela nova školska godina, a župan Marko Marušić jutros je posjetio Osnovnu školu Mate Lovraka u Velikom Grđevcu te pozdravio prvašiće, osnovnoškolce, nastavnike i roditelje te im poželio uspješnu školsku godinu.

Inače, Osnovna škola Mate Lovraka u Velikom Grđevcu jedina je škola s područja Bjelovarsko-bilogorske koja će sudjelovati u projektu cjelodnevne škole.

-Dragi učenici i roditelji, poštovani učitelji, profesori, stručni suradnici i svi prosvjetni djelatnici, upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom današnjeg početka nove školske godine. Posebnu čestitku upućujem svim prvašićima koji danas prvi put sjedaju u školske klupe. Za njih i njihove roditelje ovo je veliki dan u kojem otvaraju novu stranicu svoga života. Polaskom u školu za naše prvašiće počinje posebno doba koje mi odrasli s razlogom zovemo najljepše doba. Istina je da njihov život više neće biti ispunjen samo igrom, nego i učenjem i drugim obvezama. Ali, dragi prvašići,ne trebate se toga bojati jer i učenje može biti igra. I ja vam upravo to želim, da vaše učenje bude igra, da kroz igru učite i stječete potrebno znanje. Svima vama dragi učenici želim da s lakoćom ostvarite sve planirane programe i steknete nova znanja te da vam školski dani budu ispunjeni radošću i zadovoljstvom – rekao je župan Marušić.

Kako je to bilo jutros u Velikom Grđevcu pogledajte u fotogaleriji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!