Sjećate se Marijana kojem su prijatelji popravili kuću? Evo kako im je zahvalio!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Da Moslavci uvijek dobro drže do riječi potvrdio je ovih dana Marijan Crnek iz Križica kraj Ivanske. Nedavno smo objavili priču o velikoj akciji koji su pokrenuli njegovi prijatelji nakon što mu je nevrijeme oštetilo krov na kući. Kako je on sam bio stotinama kilometara daleko u Njemačkoj, gdje posljednjih nekoliko godina živi i radi, sam nije mogao prionuti na posao. No, srećom, u Hrvatskoj ima brojne prijatelje, divne ljude koji su, čim su na Facebooku vidjeli što se dogodilo u Križicu, zasukali rukave i bacili se na posao.

-Vrlo brzo su stigli u Križic, nabavili crijep i drugi materijal i u rekordnom roku popravili krovište. Znam sam da mogu računati na njih, ali sam ostao u šoku jer nisam očekivao da će sve riješiti tako brzo – ispričao nam je prije nekoliko tjedana Marijan.

On je tada putem našeg portala poručio kako će se prijateljima i mještanima koji su mu pomogli u nevolji odužiti čim se vrati u Hrvatsku.

-Čim dođem, ispeći ćemo janjca i lijepo se podružiti – kazao je tada Marijan.

Svoje obećanje ispunio je ovih dana. Kao što je i najavio, stigavši iz Njemačke, Marijan je okupio društvo, ispekao janje, angažirao glazbeni sastav i počastio sve koji su mu pomogli kad je bilo potrebno. Lijepa gesta u znak zahvale za učinjeno. Druženje je, otkrili su nam Marijan i njegovi prijatelji, proteklo u sjajnom raspoloženju, i potrajalo je, kako je i red u Moslavini, do kasno u noć.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!