Evo tko će ove godine dobiti najveća priznanja Grada Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski gradski vijećnici svake godine u rujnu dodjeljuju nagrade i javna priznanja zaslužnim građanima i tvrtkama. 

Tako će Gradsko vijeće Grada Bjelovara dodijeliti Zlatnu plaketu ‘Grb Grada Bjelovara’ trgovačkom društvu SET proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o. Bjelovar za izuzetne uspjehe na području gospodarstva.

Zlatnu plaketu ‘Grb Grada Bjelovara’ dodijelit će se i Borisu Abramoviću, za izuzetne uspjehe na području kulture i umjetnosti, zatim Antunu Petrliću, prof., za izuzetne uspjehe na području odgoja, prim.mr.sc. Davorinu Dikliću, dr.med. (posmrtno), za izuzetne uspjehe na području zdravstva, Ivanu Daskijeviću, za izuzetan doprinos na području sporta. Zatim Perici Drmiću, za izuzetan doprinos u Domovinskom ratu i Dušanki Kuček za izuzetan humanitarni doprinos.

Pečata Grada Bjelovara dodijelit će se Ruži Milić, za značajan doprinos na području kulture i umjetnosti, Tamari Brozović Jurišić, prof., za značajan doprinos na području odgoja i obrazovanja, Davoru Malčiću, dr.med., za značajan doprinos na području zdravstva, Miroslavu Ivančiću, za značajan doprinos u Domovinskom ratu i trgovačkom društvu ESCO – Fofonjka d.o.o. Bjelovar, za značajan doprinos na području gospodarstva.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!