Provjerili smo kako doći na sajam, gdje parkirati, ali i koliko ćemo ga morati platiti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam će funkcionirati bolje nego ikada, najavljuju organizatori s tim da ‘to najbolje nego ikada’ planiraju već na nekom od sljedećih sajmova nadmašiti jer kane digitalizirati prodaju ulaznica i omogućiti svima da svoju kartu kupe online i prije nego što dođu do sajamskog prostora. No, što se ovog sajma koji nas čeka od 8. do 10. rujna tiče, ulaznice će se i dalje prodavati na klasičan način – karticama i gotovinom na samim ulazima. Sajam će na prodaju staviti više studenata kako bi se smanjile gužve, a za ulaz će odrasli morati platiti 6, a učenici, studenti i umirovljenici 4 eura. To, poručuju nije puno.

-Na sajam u Radgoni se ulaznice plaćaju 7 i 9 eura, a kod nas 4 i 6 s tim da je u Sloveniji PDV na ulaznice 9 posto, a kod nas 25 posto – napominje direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj.

Uvedeni su za jesensku sajamsku manifestaciju i određeni noviteti, pa će tako učenici i studenti za organizirane dolaske umjesto 4, platiti 3 eura. To nije jedina novina.

-Napravili smo i dodatne pogodnosti, pa samo tako uveli višednevnu ulaznicu koja je za sva tri dana 10 eura. Za jedan dan je 6 eura, pa ako netko dođe i dva dana već mu je ta višednevna ulaznica isplativa, a obiteljska ulaznica je također 10 eura – kaže Salaj.

I bolna točka parkinga bi sada trebala boljeti malo manje.

-Uredili smo dodatna parkirališna mjesta za nekoliko rali koja se u proljeće zbog kiša i radova nisu mogla koristiti – navodi direktor Bjelovarskog sajma.

Parking je besplatan kao i autobusi koji voze s bjelovarskog kolodvora.

-Voze svaki puni sat na sajam i pola sata nazad tako da naši sugrađani ili oni koji dođu autobusom i vlakom mogu besplatno sjesti u sajamski autobus i doći do glavnog ulaza i tako ne zauzimati mjesto nekome tko iz daljega dolazi automobilom – navodi Salaj.

U slučaj većih gužvi je osigurana i rezervna parking opcija, obilaznica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!