Bilogorci u podravskoj šumi posadili ogromnu plantažu trave, policija im pomrsila planove

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Policija u susjednoj Koprivničko-križevačkoj županiji na đurđevačkom području zaplijenila je veće količine konoplje. Kako su izvijestili, policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 29 i 25-godišnjakom te 52-godišnjakinjom s područja Bjelovarsko-bilogorske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

-Sumnja se da su osumnjičeni od svibnja do rujna ove godine na širem đurđevačkom području neovlašteno uzgajali stabljike konoplje tipa droga u svrhu proizvodnje droge marihuane. Pretragom kuće, drugih prostorija i zemljišne parcele pronađeno je i oduzeto 1230 komada stabljika konoplje tipa droga visine od 80 do 250 centimetara – stoji u policijskom izvješću.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te pomaganja u izvršenju istog kaznenog djela protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičeni 29 i 25-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok će osumnjičena 52-godišnjakinja biti procesuirana redovnim putem.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!