Odlučeno: Tvrtka Bjelovarski sajam mijenja svoje sjedište

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Tvrtka Bjelovarski sajam nakon gotovo 30 godina postojanja mijenja svoje sjedište. Odlučili su jučer to na gradskom vijeću gradski vijećnici, a s tom odlukom suglasna je i Županija koja je u vlasništvu Sajma 60 posto dok je Grad Bjelovar 40 posto. 

Naime, od svog osnivanja tvrtka Bjelovarski sajam d.o.o. u sudski registar Trgovačkog suda u Bjelovaru upisana je na adresu Ulice dr. Ante Starčevića 8 što je zgrada u kojoj je smještena Bjelovarsko-bilogorska županija.

Dakle, tvrtka zapravo nikada nije bila registrirana na adresi na kojoj posluje, a to je Gudovac. 

-Trgovačko društvo ‘Bjelovarski sajam’ d.o.o. obavlja svoje utvrđene djelatnosti te organizaciju poslovanja i aktivnosti na adresi u Gudovcu, Gudovac 1d. Navedena adresa društva prepoznatljiva je kroz cijelo vrijeme postojanja društva, ponajprije zbog organiziranja sajmova i sajamskih priredbi na sajamskom prostoru u Gudovcu, a ne u Bjelovaru. Iz navedenih razloga suosnivači društva, Bjelovarsko-bilogorska županija i Grad Bjelovar dogovorili su da je potrebno pripremiti Odluke o promjeni sjedišta Društva i uputiti ih u zakonsku proceduru donošenja -stoji u obrazloženju odluke. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!