Ivana Hrpalo: Festival je bio pun pogodak, sljedeće godine organizirat ćemo još veći…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Proteklog vikenda održan je dvodnevni rock festival ‘Zbrda zdola’ na kojem je nastupilo devet bendova koji su oduševili publiku. 

Glavni organizator ovog prvog rock festivala na Radićevom to jest Trgu hrvatskih branitelja je bjelovarski CUK na čelu s ravnateljicom Ivanom Hrpalo. 

-Krenuli smo sa srcem u organizaciju tog festivala jer smo smatrali da Bjelovar zaslužuje jedan rock festival. Mislili smo da bi mogao biti dobar odaziv publike, ali bio je odličan i ja sam zaista oduševljena – kaže nam Hrpalo i nastavlja. 

-Nastupilo je devet bendova i svi su bili zaista odlični. Posebno nam je drago što smo na koncertima mogli vidjeti sve generacije ljudi, od srednjoškolaca do umirovljenika. To je bilo zaista prekrasno i evo, u dva dana bilo je oko 1300 posjetitelja – rekla nam je Hrpalo koja je potvrdila da će festival biti održan i iduće godine. 

-Da, cilj nam je da ovaj festival postane tradicionalan jer je zaista uspio i ja se zahvaljujem svima na pomoći, posebno glazbeniku Bojanu Gatalici koji nas je savjetovao u stvarima u kojima nemamo puno iskustva. Već pišemo molbu ministarstvu kulture da nas i iduće godine podrže, također javit ćemo se sponzorima za koje sa nadam da će nam izaći ususret, posebno sada kada vide kako je ovo sve prošlo. Također mi je drago da je i lokacija održavanja ispala pun pogodak i idemo iduće godine organizirati još veći festival – poručila je Hrpalo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!