U nesreći na državnoj cesti izgorjelo vozilo s prikolicom i drveni rasvjetni stup

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-5 koju je jutros u Velikoj Dapčevici pored Grubišnog Polja skrivio 29-ogodišnji vozač izgorio je kamion s prikolicom đakovačkih registracija, ali i drveni rasvjetni stup.

Nesreća se dogodila oko 6,10 sati kada je vozač sletio s kolnika na teren pored kolnika s desne strane gdje je nastavio kretanje udarivši u prometne znakove i zaštitnu ogradu.

Pritom je došlo do zanošenja vozila koje se nastavilo kretati i prešlo na drugu stranu kolnika gdje je udarilo u betonski most i ogradu obiteljske kuće pri čemu se prevrnulo i došlo je do zapaljenja teretnog vozila.

U nesreći je lake tjelesne ozlijede zadobio 29-vozač za kojeg je alkotestiranjem utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. Vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog po zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Teretnom vozilo u potpunosti je izgorjelo, a oštećenja su nastala i na priključnom vozilu te drvenom rasvjetnom stupu. Požar na vozilu ugasili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Grubišnoga Polja. Očevid je obavljen uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, eksploziva i oružja.

Zbog prometne nesreće je od 6,30 sati za promet zatvorena državna cesta DC-5 i u ovom trenutku (utorak, 15 sati) još uvijek je zatvorena.

Foto: FB Veliki i Mali Zdenci – Big and Small Wells


PODIJELI S PRIJATELJIMA!