Strašno! Sudarila se dva auta u kojima je bilo desetero djece. Ima teško ozlijeđenih…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Jučer (nedjelja)  oko 17,50 sati, u Gornjem Daruvaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba.

Radi se sudaru dva automobila u kojim je bilo desetero djece, u jednom sedam u drugom troje.

Naime, kako izvještava PU bjelovarsko-bilogorska, do nesreće je došlo kada je 32-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom  daruvarskih registarskih oznaka zbog brzine neprilagođene stanju kolnika i atmosferskim prilikama izgubila nadzor nad vozilom, prešla na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila, kutinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnjak.

U trenutku nesreće u automobilu daruvarskih registarskih oznaka uz vozačicu se nalazilo sedmero djece koja nisu bila vezana sigurnosnim pojasom niti su imala propisane sjedalice za prijevoz djece.

U automobilu kutinskih registarskih oznaka kao putnici su bili 46-godišnjakinja i troje djece.

-U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobili su 46-godišnja putnica iz automobila kutinskih registarskih oznaka i 11-godišnje dijete iz automobila daruvarskih registarskih oznaka. Ozlijeđeni su i 11-godišnje dijete iz automobila kutinskih registarskih oznaka i 3-godišnje i 9-godišnje dijete iz automobila daruvarskih registarskih oznaka kojima su, za sada, utvrđene lake tjelesne ozlijede.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Daruvar i Hitne medicinske pomoći Pakrac koji su ozlijeđene vozilima hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu Pakrac – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

FOTO  – ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!