Profesorica Supančić: ‘Od mladosti šećem korzom i sada sam ponosna kako izgleda’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Službeno su završeni radovi na rekonstrukciji gradskog korza što je na današnjoj konferenciji komentirala i Ana Supančić, umirovljena profesorica koja je desetljećima radila u bjelovarskoj Gimnaziji i koja je, kako kaže, najstariji stanovnik na korzu. 

-Radove sam sa svog balkona promatrala od prvog do zadnjeg dana. Sve smo izdržali i sada uživamo u tome što se napravilo. Jako sam sada ponosna na ovu šetnicu. Nekada davno sam ja tu šetala, s prijateljicama gledala dečke, šetali smo gore dolje i onda se škicali i to je bilo to. Ali ovo sada je prekrasno, funkcionalno, zajedno s ovim parkom je baš divno – kaže profesorica Supančić i nastavlja. 

-Sretnem ja i turiste koji sada kažu kakav divan korzo imate, ali ne samo korzo nego i park. Inače, i ove kocke su meni prekrasne i reći ću vam, nakon kiše smo uvijek ovdje po vodi hodali, sada više nema vode. Tako da svaka čast projektantu, svaka čast našem gradonačelniku koji je bio moj učenik i koji je imao toliko strpljenja i to sve podnosio, ja recimo bi teže to sve podnosila. Isto tako svaka čast Igoru našem koji je uvijek bio prisutan kada se radilo. Još jednom, ja sam sada ponosna na naš korzo, gledam ga s balkona i predivan je i voljela bi da mogu više šetati po njemu, ali to su godine – kazala je profesorica Supančić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!