Za vikend dvije prometne nesreće. Odgovorni pobjegli s mjesta sudara…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tijekom vikenda  na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dogodile su se dvije prometne nesreće. Obje prometne nesreće dogodile su se na bjelovarskom području i u obje nesreće su počinitelji napustili mjesto prometne nesreće.

Kako izvještava PU bjelovarsko-bilogorska, jučer oko 12 sati u Šandrovcu je u prometnoj nesreći oštećen osobni automobil, bjelovarskih registarskih oznaka, kojeg je 49-godišnjakinja parkirala na šljunčanu površinu pokraj autobusnog ugibališta. Vozač koji je izazvao nesreću udaljio se s mjesta događaja, a policijski službenici su ga pronašli istog dana oko 14 sati na adresi stanovanja. Alkotestiranjem je utvrđeno da je 56-godišnjak bio pod utjecajem alkohola, a daljnjim provjerama da je upravljao vozilom u vrijeme kad mu je isteklo važenje vozačke dozvole – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Također jučer 45-godišnjak je prijavio da mu je netko oštetio službeni automobil zagrebačkih registarskih oznaka koji je bio parkiran u Niskoj ulici u Bjelovaru. Slijedi kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska vozača koji se udaljio s mjesta prometne nesreće.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!