Bjelovar uskoro dobiva tri nova trgovačka centra!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovar bi uskoro mogao dobiti tri nova trgovačka centra!

Informacija je to koju je u eteru Alfa radija ovoga tjedna potvrdio bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

-Istina je, više je investitora izrazilo želju da u Bjelovaru grade trgovačke centre. Iako nitko od njih još nije podnio zahtjev za izdavanjem građevinske dozvole, u Gradu se raspituju o raspoloživoj zemlji za izgradnju. Sam Grad više nema takvih čestica na raspolaganju, no dio je već kupljen od privatnih vlasnika – pojasnio je Hrebak.

Otkrio je i kako bi se jedan trgovački centar trebao graditi u Zagrebačkoj ulici, preko puta Petrolove benzinske postaje. Riječ je, podsjetimo, o projektu slovenskih investitora koji se najavljuje već nekoliko godina.

Osim te, nova lokacija za potencijalni novi trgovački centar je u Pakračkoj ulici, uz postojeći centar Stop’n’Shop. Ondje su, kažu u Gradu, potencijalni investitori već kupili više čestica na kojima planiraju gradnju.

-Nadalje, na još jednoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici dva velika trgovačka lanca žele graditi nove trgovine koje već imaju u Bjelovaru, a i Konzum već neko vrijeme razmišlja o izgradnji nove, veće trgovine u našem gradu – kaže Hrebak, dodajući kako su do sada prema Gradu investitori tek iskazali namjere, a kad ih planiraju konkretizirati, još uvijek se ne zna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!