Dječak upao u šaht na gradilištu i završio u komi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Teška nesreća dogodila se u u nedjelju navečer na gradilištu budućeg dječjeg vrtića u Velikoj Pisanici. Kako doznajemo od tamošnjeg načelnika Fredija Palija, u okno za vodovod, duboko 2,5 metra, upalo je 14-godišnje dijete, zadobivši pritom ozljede glave. Dijete se trenutno nalazi na liječenju u Zagrebu.

-Nesreća se dogodilo oko 20 sati, a na gradilištu se našlo više djece, tinejdžera. Ušli su na gradilište iako je ono ograđeno i iako je ondje ulaz strogo zabranjen. Ovo nije prvi put da se to dogodilo, već smo u više navrata upozoravali djecu da ne ulaze u taj prostor jer smo strahovali da se ne dogodi upravo ono što se dogodilo – priča nam načelnik Općine Velika Pisanica Fredi Pali. Dodaje kako je Općina i danas na svojim službenim internetskih stranicama i društvenim mrežama još jednom apelirala na roditelje velikopisaničkih školaraca da im ne dozvoljavaju ovakve opasne izlete.

-Poštovani mještani, poštovani roditelji ozlijeđenog dječaka, izražavamo duboko žaljenje zbog ozljeda koje je dječak zadobio jučer na dječjem igralištu te Vas obavještavamo da je do daljnjega zabranjen pristup gradilištu oko Općine. Apeliramo na roditelje da do daljnjega ne vode djecu na dječje igralište koje je u neposrednoj blizini gradilišta, niti da dozvole da djeca samostalno borave na dječjem igralištu i u blizini gradilišta. Sve Vas pozivamo na pojačan oprez u centru Općine zbog izvođenja radova na rekonstrukciji zgrade Općine u svrhu izgradnje dječjeg vrtića! – poručili su iz Općine.

Na mjesto nesreće još sinoć je stigla policija koja je obavila očevid, a danas je u Veliku Pisanicu stigla i inspekcija. U Općini kažu kako svima stoje na raspolaganju, no naglašavaju kako je sada najvažnije da ozlijeđeni dječak bude dobro, za što se svi mole. Prema posljednjim informacijama, on je operiran i trenutno je u induciranoj komi.

Foto: Unsplash


PODIJELI S PRIJATELJIMA!