[FOTO] Čestitamo! Ovo su najljepše okućnice i balkoni u Daruvaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Komisija za gospodarenje zelenim površinama od 2005. godine ocjenjuje i nagrađuje najljepše uređenu okućnicu i balkon.

Članovi komisije su: Mirko Kajgana, predsjednik, Senka Hašpl Janček, Ivana Plažanin Vuković, Mateja Župić i Tea Mik. Komisija okućnice i balkone obilazi dva puta, u pravilu je to lipanj ili srpanj, te početak rujna.

-Ove godine prvi krug smo odradili 13. srpnja te smo obišli 15 lokacija, što prijavljenih od strane građana, te neke koje smo sami uočili. Od tih 15 lokacija odredili smo za drugi krug 4 balkona i 4 okućnice. Drugi krug ocjenjivanja bio je 11. rujna, te smo tajnim glasanjem dobili sljedeću rang listu – naveli su iz Komisije za gospodarenje zelenim površinama.

OKUĆNICE

1.Sanja Klika – Slavonska 21
2.Obitelj Santo – Lipovac Majur 47
3.Blaženka Tomek – J. Jelačića 64

BALKONI

1.Obitelj Čuhnil – A. G. Matoša 6
2.Obitelj Kral – Frante Burjana 27
3.Olivera Matković – Bjelovarska 181

Nagrađene okućnice dobiti će nagrade u obliku bonova za kupnju biljnog materijala i ostalog sadržaja na Daruvarskom cvjetnom sajmu koji će se održati 21. listopada 2023. godine u Julijevom parku.

Nagrade su:
1 okućnica 100 € bon
2 okućnica 70 € bon
3 okućnica 40 € bon

1 balkon 70 € bon
2 balkon 40 € bon
3 balkon 25 € bon

Od ove godine, sukladno Pravilniku o ocjenjivanju najljepše uređene okućnice i balkona na području Grada Daruvara, Komisija dodjeljuje posebnu nagradu za pravne osobe: “Posebno priznanje Grada Daruvara” i to obrtu “MASA, obrt za poljoprivredu i ugostiteljstvo” vl. Marko Pilat, za uređenje okoliša Little Italy Pub-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!