[FOTO] Najuspješnije bjelovarske učiteljice na prijemu u Gradskoj upravi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika pri Ministarstvu znanosti i obrazovanja izabralo je 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

Među njima je i sedam učiteljica iz bjelovarskih osnovnih škola. To su Danica Barišić, Zdenka Brebrić, Helena Gustović Ljubić i Nataša Ljubić Klemše iz I. osnovne škole. Zatim Nataša Brekalo i Suzana Turković iz III. osnovne škole te Dragica Budić iz IV. osnovne škole. 

Svakako treba istaknuti da je Heleni Gustović Ljubić ovo već četvrto priznanje u karijeri. 

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić danas je u Gradskoj upravi čestitao nagrađenim učiteljicama.

-Iznimno smo ponosni na naše nagrađene odgojno-obrazovne radnike i čestitam im od srca. One su naš ponos i hvala im na svemu što rade. Inače, na području županije 23 odgojno-obrazovnih djelatnika je nagrađeno, njima isto također čestitam, ali evo mi smo u Gradsku upravu danas pozvali učiteljice koje rade u školama u kojima je Grad osnivač – kazao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić. 

-Hvala Gradu na ovom prijemu i lijepim riječima. Ponosna sam što je iz naše škole, I. osnovne, čak četiri djelatnika dobilo ovo priznanje. Nadam se da će nas Grad podržati i u drugim aktivnostima – kazala je Zdenka Brebrić. 

Helena Gustović Ljubić, nastavnica engleskog jezika četvrti put je dobila ovo priznanje. 

-Drago mi je da sam dio ovog društva i ponosna sam na sebe i svoje kolegice koje su ovdje jer su dio 505 najboljih djelatnika u obrazovanju i mislim da je to velika stvar – rekla je Gustović Ljubić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!