[FOTO] Evo kako teče obnova Dječjeg dispanzera u Daruvaru i što je sljedeće na redu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Početkom ovog mjeseca, točnije 2. listopada, započela je obnova prostora Dječjeg dispanzera u Daruvaru. Izvođač radova je Promont-Commerce d.o.o., a vrijednost radova 116.324,38 eura s PDV-om.

Uređenje prostora obuhvaća radove na demontaži te postavljanju nove vanjske stolarije, podova, vrata na ordinacijama, sanitarija, LED rasvjete i razvodnog ormara te pripadajuće elektro infrastrukture, izmjena sustava centralnog grijanja i klimatizacije, uređenje čajne kuhinje i ugradnja pripadajuće opreme, gletanje i bojanje zidova.

Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček zadovoljan je ulaganjima u zdravstvene prostore na području Daruvar.

– Zahvaljujem Županiji, županu i Domu zdravlja što su iznašli sredstva za ove radove. Velik je uspjeh što smo zajedničkim snagama uspjeli dogovoriti ostanak pedijatrice u gradu. Važno je da njezina ordinacija bude ugodan prostor i za doktoricu i medicinsku sestru, ali i roditelje i djecu koja dolaze kod pedijatrice – rekao je.

Dok se prostor obnavlja, pedijatrica radi u prostorijama COM-a u Domu zdravlja u Daruvaru.

Uz ove radove, uskoro započinje i obnova Školske medicine u Daruvaru, a u planu je i kompletna obnova Doma zdravlja u Daruvaru što će financijski poduprijeti Bjelovarsko-bilogorska županija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!