Bliži se festival “Bilogoro u srcu te nosim”, evo tko će sve nastupiti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži se osmi Etno festival “Bilogoro u srcu te nosim” koji je ove godine na rasporedu u nedjelju, 5. studenog, na starom mjestu – u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu. Ondje će svoje svoje skladbe publici predstaviti 18 izvođača, a to su Tomislav Škara, Snježana Maričić Grgac, Damir Lovreković, Ivica Šeperić, Željko Sesvečan, Saša Gorenjak, TS Šandrovac, Franjo Barić, TS Nemir, KUU “Ivan Vitez Trnski” Nova Rača, Ivan Petravić, Tomo Lučić, VIS Matice umirovljenika Bjelovar, Tamburaši KUD-a “Veliko Trojstvo”, Tamburaški sastav KUD-a Mate Lovraka Veliki Grđevac, Nenad Flegar, Anđelka Baburić te Dino Radosavac.

Kao i prethodne godine, voditelj festivala je Branko Uvodić, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Viktorija Kulišić-Đenka koju će pratiti sastav „Divne godine“.

– Ulaznice za festival moguće je kupiti četvrtkom i subotom na Gradskoj tržnici u Bjelovaru na štandu kod vage u razdoblju od 9 do 13 sati. Danas je započela prodaja ulaznica i u zgradi Općine Veliko Trojstvo, gdje je iste moguće kupiti svaki radni dan od 7 do 15 sati. Uz navedeno, ulaznice će se moći kupiti i na sam dan održavanja festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu. Veseli nas i činjenica da je za sve posjetitelje iz Bjelovara osiguran besplatan prijevoz autobusom – otkrio je direktor festivala Slaven Klobučar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!