Brajdić pitao Fortenovu što to rade u Sredicama, evo što su mu odgovorili

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić podijelio je s javnosti upit koji je Fortenovi uputio potkraj kolovoza vezano uz radove u bivšoj Bjelovarskoj industriji mesa u kojoj je jutros (ponedjeljak) buknuo požar. Brajdić se Fortenovi obratio zbog toga što su se građani tog dijela grada žalili na buku.

Iz Fortenove su odgovorili da je riječ o proizvodnom kompleksu bivše Bjelovarske industrije mesa u Malim Sredicama koji je oglašen na prodaju te ga obavijestili o svojim aktivnostima.

„Kao što ste i sami upoznati, riječ je o kompleksu poslovno-proizvodne namjene koji je izgrađen na zemljištu od 117.929 m² i neto površine od 13.251 m², koji je funkcionalno organiziran kao klaonica i pogon prerade u mesnoj industriji”, naveli su iz Fortenove dodajući da su i nekretnina i pripadajuća oprema prema poslovnom planu iz 2019. godine namijenjeni prodaji.

„Do sada je u navedenom poslovnom objektu prodana oprema te je njeno razmontiranje u tijeku, dok je sama nekretnina i dalje u procesu prodaje” naveli su iz Fortenove dodajući da vjeruju da se radi o vrijednoj nekretnini s velikim potencijalom te najavili da će sve daljnje potencijalne informacije o promjeni statusa nekretnine podijeliti s njim.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!