[FOTO] Seoske žene kod župana: ‘Vaša udruga čuva našu tradiciju i ruralni način života’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Povodom obilježavanja međunarodnog dana žena na selu župana Marka Marušića posjetile su članice Udruge seoskih žena Bjelovarsko-bilogorske županije koje su u veliku županijsku vijećnicu donijele ukusne domaće proizvode. 

-Od srca pozdravljam sve članice Udruge seoskih žena u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Obilježavamo međunarodni dan žena na selu i zahvaljujem na svemu što činite kroz vaše djelovanje. Vi čuvate i kulturu i tradiciju ruralnog načina života na čemu smo vam svi mi iznimno zahvalni. Vaša Udruga je hvalevrijedna i mi kao Županija vam uvijek stojimo na raspolaganju – kazao je, između ostalog, župan Marušić. 

Valentina Smiljanović nova predsjednica Udruge seoskih žena izrazila je  zahvalu Županiji i svim donatorima koji su nesebično podržavali njihovu udrugu do sada. 

-Hvala vam na svim dosadašnjim donacijama kojima nesebično i plemenito podupirete našu udrugu seoskih žena. Hvala što ste prepoznali naš trud, rad i požrtvovnost. Također, nadamo se da ćemo nastaviti dosadašnju suradnju i dalje. Hvala vam za suradnju koja je bila do sada, nadam se da će u budućnosti biti još bolja, još kvalitetnija i još čvršća. Vaša podrška i pomoć su nam od iznimne važnosti poručila je Smiljanović županu Marušiću i dodaje. 

-Želja nam je da privučemo nove članice. Ja sam od sedmog mjeseca preuzela funkciju kao nova predsjednica, a i dalje mi pomaže i podupire zamjenica Marija Knežić koja je bila predsjednica više od 20 godina. I dalje veći dio posla odrađuje, ali evo kada spojimo mladost i iskustvo sve to na kraju dobro završi, zaključila je Smiljanović.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!