Hoće li Igor Jareš vratiti osmijeh na lica SDP-ovaca?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Upravljanje bjelovarsko-bilogorskim SDP-om ove subote nakon unutarstranačkih izbora bez protukandidata preuzeo je Igor Jareš, predsjednik daruvarske organizacije te stranke, a potpredsjednici su Dražen Pavlović i Tihana Vincek Smešnjak.

Na čelu županijskog SDP-a do sada je bio bivši daruvarski gradonačelnik Dalibor Rohlik u funkciji povjerenika, a formalno izabrani nasljednik govori da je stranku nužno konsolidirati. Podsjetimo, SDP se u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji raskolio na Socijaldemokrate i ostatak SDP-a, a neovisno kojoj su frakciji pripadali, politički aktivni članovi dragocjeno vrijeme trošili su na međusobne sukobe i nadmudrivanja. Jareš je preuzeo nezahvalnu dužnost da bjelovarsko-bilogorski SDP podigne iz pepela, a prva provjera uspjeha bit će parlamentarni izbori sljedeće godine.

U kratkom razgovoru za klikni.hr Jareš je istaknuo da cilja na kvalitetu, a ne kvantitetu. Drugim riječima, nastojat će se okružiti aktivnim i kvalitetnim ljudima koji će širiti ideje, planove i programe socijaldemokracije. S obzirom da je do parlamentarnih izbora manje od godinu dana, a stranka se tek konsolidira, vremena nema previše.

Kao predsjednik županijskog SDP-a, Jareš će najuže surađivati s Dejanom Plentajem, a osim stranačke iskaznice, taj dvojac dijeli i strast prema dentalnoj medicini. Svoj poslovni život posvetili su vraćanju osmijeha na lica svojih pacijenata, a vrijeme će pokazati hoće li uspjeti vratiti osmijeh na lica svojih stranačkih kolega.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!