Asfaltirana cesta Kaniška Iva – Marino Selo: Ovo je vrlo važna prometnica za brojne građane…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župan Marko Marušić danas je s gradonačelnikom Garešnice Josipom Bilandžijom obišao novoasfaltiranu cesti Kaniška Iva – Marino Selo. 

-Prošle godine smo asfaltirali više od 600 metara, ove godine 743 metra ukupne vrijednosti 75 tisuća eura. Tako da smo asfaltirali više 1300 metara, ali nije toliko važna duljina koliko je to važno za stanovnike ovoga kraja i ovoga mjesnog odbora. Cesta je frekventna i bitna, spoj je sa Požeško-slavonskoj županiji gdje puno naših građana putuje tom cestom na posao ili u bolnicu u Pakrac, stoga je vrlo važno da smo ovo uspjeli realizirati na dobrobit naših građana – kazao je župan Marušić. 

Josip Bilandžija, gradonačelnik Garešnice istaknuo je važnost ove prometnice. 

-Prije svega hvala županu Marušiću i njegovim suradnicima što su prepoznali potrebe našeg kraja i povezivanja Bjelovarsko-bilogorske županije sa Požeško-slavonskom. Ova cesta je i jedna poveznica grada Garešnice i grada Lipika, puno naših sugrađana ovom cestom putuje stoga je veliko zadovoljstvo nas u Gradu, a vjerujem i stanovnika – kazao je, između ostalog, gradonačelnik Bilandžija. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!