Otkrivamo kroz pet pitanja i odgovora: Tko je nova pročelnica Službe ureda bjelovarsko-bilogorskog župana?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sredinom rujna Martina Posavac Ćurić postala je nova županijska pročelnica Službe ureda župana i time postala jedna od najbližih suradnica bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića. Posavac Ćurić na ovu funkciju dolazi s mjesta pročelnice županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo koji je vodila posljednjih godinu i pol. Inače, ova diplomirana ekonomistica prije dolaska u Županiju 13 godina je provela u bjelovarskoj podružnici Hrvatske gospodarske komore, a nešto više to polovice tog vremena bila je direktorica ove ustanove.

1. Nakon godina provedenih u gospodarskim sferama, ova nova funkcija je svojevrsni zaokret. Što Vas je ponukalo na taj korak?
Na promjenu radnoga mjesta me je ponukala želja za učenjem novog, odnosno stjecanje novog iskustva i znanja. Posao je vrlo dinamičan i zanimljiv, a crta gospodarske sfere ostaje prisutna.

2. Iako ste na novom radnom mjestu vrlo kratko, što biste rekli što će biti glavni izazovi ove pozicije?
Glavni izazov je dinamika posla koja je intenzivna svakoga dana, koja zahtjeva brzu reakciju i rješavanje izazova.

3. Kako izgleda jedan radni dan pročelnika Službe ureda župana?
Radni dan pročelnika Službe ureda župana je vrlo dinamičan i zanimljiv. U danu je sažeto niz aktivnosti kao što je dnevna ili tjedna organizacija rasporeda Župana, koordinacija svih Odjela što obuhvaća velik broj aktivnosti, zadataka i izazova.

4. Gdje se vidite za pet godina?
Za pet godina se vidim zaposlena u istom ili slično dinamičnom poslu.

5. Tko je Martina Posavac Ćurić privatno?
Privatno sam obiteljski tip osobe, a slobodno vrijeme volim provoditi s bliskim ljudima u privatnome druženju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!