[FOTO] Predivno! Bjelovarski mališani upoznali se s glazbom velikog austrijskog genija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U sklopu Amadeus festa danas je u Dječjem vrtiću Bjelovar održan ‘Mozart za vrtićarce’ s kojim se želi najmlađima približiti glazba velikog Wolfganga Amadeusa Mozarta.

-Glazbena škola Vatroslava Lisinskog podržava Amadeus fest, međunarodni festival komorne glazbe, i to sa ‘Mozartom za vrtićarce’ koji je višegodišnji projekt Glazbene škole. Ove godine je više naglasak na radionicama dok je prijašnjih godina naglasak više bio na priči, mozartovoj glazbi i koncertima. Ove godine isto imamo mini koncert vođen kroz priču, ali novina je to što imamo četiri paralelne radionice – kaže nam Vanda Novoselec, profesorica violine u Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog i dodaje.

-To su glazbena igraonica, glazbena sviraonica, likovna radionica i interaktivna čitaonica. Drago mi je da imamo sinergiju više ustanova, dakle Glazbene škole Vatroslava Lisinskog u Bjelovaru, Glazbene škole Ivana Zajca iz Zagreba, Dječjeg odjela knjižnice ‘Petar Preradović’ i HORKUD Golub te Dječji vrtić Bjelovar i Ciciban – kazala je Novoselec.

Kako je to bilo danas u Dječjem vrtiću Bjelovar pogledajte u našoj fotogaleriji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!