Pijana Bjelovarčanka (28) u ludoj noćnoj vožnji sletjela s ceste. Završila je u bolnici…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sinoć je došlo do prometne nesreće koju je prouzročila 28-godišnjakinja koja je bila u alkoholiziranom stanju te koja je vozila neprilagođenom brzinom.

Naime, kako izvještava PU bjelovarsko-bilogorska, oko 00.30 sati, pijana 28-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Klokočevac.

-Ulaskom u oštar zavoj u desno uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama kolnika (zavoj), atmosferskim prilikama (kiša), te vidljivosti (noć) izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i prešla na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u metalni nosač s pločom za označavanje osobito oštrog zavoja u vlasništvu grada Bjelovara. Potom je preko putnog jarka udarila prednjim dijelom vozila u betonski dio putnog mosta, a desnim bočnim dijelom u dvorišnu ogradu. Nakon udara osobni automobil se zarotirao i zaustavio na mekanom terenu – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je zadobila tjelesne ozljede, te joj je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar. Njenim alkotestiranjem utvrđena joj je koncentracija alkohola veća od 1,50 g/kg.

Nakon kvalifikacije ozljeda protiv 28-godišnje vozačice koja je skrivila ovu prometnu nesreću slijedi adekvatna prijava.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!