Poznati bilogorski festival održava se pod pokroviteljstvom drugog čovjeka u državi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U tijeku su pripreme za nadolazeći festival “Bilogoro, u srcu te nosim”, osmi po redu. Kako javljaju organizatori, manifestacija će se ove godine održati pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gorana Jandrokovića.

-Na osmom izdanju Etno festivala “Bilogoro, u srcu te nosim” u nedjelju, 5. studenoga u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu nastupit će 18 izvrsnih izvođača. Kao i prethodne godine, voditelj festivala je Branko Uvodić, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Viktorija Kulišić-Đenka koju će pratiti sastav „Divne godine“ – ističe direktor festivala Slaven Klobučar.

Ulaznice za festival moguće je kupiti četvrtkom i subotom na Gradskoj tržnici Bjelovar na štandu kod vage u od 9 do 13 sati te u zgradi Općine Veliko Trojstvo, svaki radni dan od 7 do 15 sati. Uz navedeno, ulaznice će se moći kupiti i na sam dan održavanja festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu. Osiguran je i besplatan prijevoz autobusom na festival, s polascima iz Štefanja prema Bjelovaru i Velikom Trojstvu, a besplatan autobus osigurala je Općina Veliki Grđevac. O samim autobusnim stajalištima na kojima će autobusi ukrcavati putnike javnost će na vrijeme biti upoznata.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!