Zdravko Pevec: Javurek laže i besramno me blati. Sve sam prijavio policiji…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što smo objavili članak u kojem poduzetnik Ivor Javurek javno optužuje Zdravka Peveca za neplaćanje informatičkih usluga (članak možete pročitati ovdje) razgovarali smo sa Zdravkom Pevecom. 

-Javurek laže. Sve usluge sam mu platio, a on me sada javno blati. Nisam mu dužan ni kune. Štoviše, platio sam mu sve unaprijed. Jako puno novaca je dobio od mene za posao. A zatim sam mu i posudio 3.500 eura za što i postoji dokaz i potvrda da sam mu posudio. Nevjerojatno je kako taj čovjek laže i šta sve izvodi – priča nam Pevec i nastavlja. 

-Ispostavio nam je račun za izradu web shopa, a taj web shop je radila druga firma. Mi smo naknadno s njim ušli u poslovni odnos, postao je vanjski suradnik, dobio je šifre koje sada perfidno koristi, zapravo vidite kako ih koristi i šta radi. Ne možemo ni na svoje facebook stranice, štoviše na našim stranicama on mene blati i laže. Ovo je jedna klasična besramna otimačina. Briše sada domene, mi smo zato pokušali kopirati domenu da nam i to ne uništi. Bio sam na policiji, sve sam prijavio i ide više kaznenih prijava – istaknuo je Pevec. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!