Bjelovarska Sokolana uskoro bi trebala u potpunu obnovu, evo kakav je plan

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar danas je prijavio projekt energetske obnove Sokolane, jedne od najljepših bjelovarskih zgrada. Riječ je 5.9 milijuna eura teškom projektu koji bi u potpunosti trebao biti financiran kroz NPOO.

-Ovim projektom planiramo u potpunosti energetski obnoviti jednu od najvažnijih bjelovarskih zgrada Sokolanu. Ona je mjesto u kojem su kroz “Društvo Sokol” zabilježene prve sportske aktivnosti u Bjelovaru, a za sve Bjelovarčane ima ogromnu povijesnu važnost – istaknuo je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak otkrivši kako je Grad Bjelovar ovu zgradu ponovno odlučio pretvoriti u gimnastičku dvoranu koju će koristiti Gimnastički klub Bjelovar i AK Bjelovar
– I Sokolana je jedan od najavljenih preko 200 milijuna eura vrijednih projekata koje planiramo realizirati u iduće četiri godine u našem gradu. To je vrijednost pola Pelješkog mosta i označit će pravu infrastrukturnu renesansu Bjelovara – naglasio je Hrebak otkrivši i kako bi, ako će sve teći prema planu, radovi trebali krenuti na proljeće.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!