Mladost preko Trnja napada prvo mjesto. Bjelovar na teškom gostovanju traži bijeg iz donjeg dijela tablice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra se igra 11. kolo SuperSport NL u kojem Mladost iz Ždralova na domaćem terenu u 15 sati igra protiv Trnja, dok NK Bjelovar gostuje kod Kustošije. 

Mladost iz Ždralova nalazi se na visokom drugom mjestu na prvenstvenoj ljestvici i zaostaje za vodećim Radnikom samo dva boda. Mladostaši igraju dominantno, već su devet utakmica za redom bez poraza i da nije bilo nekoliko nesretnih neodlučenih rezultata, prije svih onog u Slavonskom Brodu protiv Marsonije, Mladost bi se nalazila na samom vrhu ljestvice. Trnje je do sada osvojilo samo devet bodova, trenutno se nalazi u zoni ispadanja i sve osim pobjede zahuktale Mladosti bilo bi iznenađenje. 

Hoće li se i može li se Bjelovar probuditi?

Situacija u NK Bjelovaru je drugačija. Klub se nalazi na desetom mjestu s 11 bodova što je ispod očekivanja uprave i navijača. Posljednja dva poraza bila su iznimno visoka, 4-0 od Karlovca i 1-5 na domaćem terenu od Dugog Sela. Devet primljenih golova u samo dva kola i katastrofalna igra momčadi došle su glave trenera Marčetića kojeg je zamijenio Dino Babić. Novi trener krenuo je s neodlučnim rezultatom protiv Jadrana iz Poreča. Budući da je Poreč posljednja momčad na prvenstvenoj ljestvici, ne može se reći da je novi trener Babić uspješno započeo bjelovarsku avanturu. No, s druge strane, u nekoliko treninga ne mogu se promijeniti navike momčadi tako da će trebati proći neko vrijeme nakon čega će se moći kvalitetno ocijeniti rad novog trenera. 

NK Bjelovar ide na gostovanje Kustošiji, momčadi koja se nalazi na sedmom mjestu s 15 bodova. Koliko je bod protiv posljednje momčadi prvenstva bio razočaravajuć, toliko bi sada na gostovanju kod Kustošije bio dobar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!