Šefica Komunalca: Provjeravamo navodne pokušaje otmice na bjelovarskoj tržnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Priče o kombijima iz kojih vrebaju djecu, koje se svako malo pojave u javnosti, ovih su dana opet uzele maha. Nakon više mjesta u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj, takva je priča jučer aktualizirana i u Bjelovaru. Direktorica bjelovarskog Komunalca Ivana Jurković Piščević na svom Facebook profilu izvijestila je o navodnom incidentu na bjelovarskoj Gradskoj tržnici.

-Koliko imam informaciju od prije 5 min, danas je bilo nekoliko pokušaja otmice djece/”nagovaranja” da se ide s nepoznatim, neke od njih na tržnici u Bjelovaru… Prvo crni kombi, pa bijeli kombi,pa crni automobil sa prikolicom… Nema mjesta nekoj velikoj panici, ali pripazite na djecu i upozorite na situaciju… Napravit ćemo sve što je moguće, od video nadzora i analize postojećih snimki… – napisala je kasno sinoć na Facebooku Jurković Piščević.

Naknadno je šefica Komunalca napisala da je od tvrtke zadužene za video nadzor tržnice već tražila izuzeće snimki te da će slučaj prijaviti policiji. Dodala je i kako cilj njezine objave nije širenje panike već upozorenje roditeljima kako bi o ovakvim situacijama porazgovarali s djecom.

O svemu smo upit poslali u policiji, odgovor ćemo objaviti čim stigne.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!