Garešnica u šoku, mladog poljoprivrednika (25) usmrtio stroj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Garešnici se u ponedjeljak poslijepodne dogodila stravična nesreća u kojoj je smrtno stradao 25-godišnjak. Kako neslužbeno doznajemo, mladog muškarca je usmrtio stroj sušare, a nesreća se dogodila dok je prao sušaru.

Mještani Kajgane, naselja u kojem je živio nesretni mladić, te Kaniške Ive, gdje se nesreća dogodila, u šoku su, a stravičan prizor koji je Garešničane i djelatnike hitnih službi dočekao na mjestu nesreće pamtit će čitav život. Iako mladiću nije bilo spasa, hitna medicinska služba morala je ukazivati pomoć očevicima ove tragedije.

O nesretnom muškarcu Garešničani imaju samo riječi hvale. Bavio se s poljoprivredom na obiteljskom imanju, bio je aktivni član lokalnog Dobrovoljnog vatrogasnog društva. Svi su u velikom šoku zbog tragedije u kojoj je izgubio život.

O nesreći su se oglasili i na službenoj stranici Javne vatrogasne postrojbe Garešnica. Objavu prenosimo u cijelosti.

– Danas oko 15 sati dobili smo dojavu od centra 112 da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći u mjestu Kaniška Iva. Dolaskom na mjesto intervencije dobivamo informaciju da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te da je proglašena trenutna smrt. Samo vađenje unesrećene osobe napravit će se nakon izvršenog očevida. Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana Z.B. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje sučešće – stoji u objavi.
Foto: JVP Garešnica

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!