[FOTO] Mladost iz Ždralova ponovno ulaže u infrastrukturu. Pomaže im i Grad Bjelovar…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NK Mladost iz Ždralova napreduje u svim segmentima. Seniorska ekipa trenutno se nalazi na prvom mjestu 2 NL, dok su juniori Mladosti trenutno peti na ljestvici 1. NL i prošlo kolo pobijedili su Hajduk u Splitu. 

No, iznimno ambiciozna uprava kluba snažno ulaže i u infrastrukturu, a u tome im pomaže Gradska uprava. 

Nedavno je tako otvorena teretana ispod tribine i kupljen je novi semafor, a u tome je financijski pomogao Grad Bjelovar koji je također klubu donirao stare opločnike s korza s kojima je sada postavljena staza od glavnog do pomoćnog igrališta. 

Snažno ulaganje privatnog sektora

Stadion je u društvu predsjednika kluba Vjekoslava Ćalušić obišao gradonačelnik Dario Hrebak. 

-Kockice sa korza smo darivali mnogim udrugama i klubovima, a i nogometnom klubu Mladosti iz Ždralovi koji su to odlično iskoristili i sada imaju novu stazu od glavnog terena do pomoćnog. Grad Bjelovar je opet pomogao Mladosti, ovoga puta s četiri tisuće eura s ciljem da si poprave sportsku infrastrukturu i evo, sada se ispod tribine nalazi ova teretana. Inače, Grad Bjelovar je u posljednje četiri godine za NK Mladost iz Ždralova izdvojio 278 tisuća eura s ciljem da se pomogne u razvoju infrastrukture – kazao je gradonačelnik Hrebak i nastavlja. 

-Mladosti ćemo i sljedeće godine pomoći i dobit će najviše financijske pomoći od svih klubova u gradu, a to je zato što je to klub u koji se najviše i ulaže iz privatnog sektora. Dakle, oni jednu kunu, mi jednu kunu. Rekao sam predsjedniku Vjeki Ćalušiću i Renatu Radiću, vlasniku tvrtke Prima da kada god odluče nešto novo ulagati u sport da uvijek mogu računati na podršku Grada Bjelovara. I moram se zahvaliti gospodinu Radiću i njegovoj tvrtki Prima koji iznimno puno ulaže u Ždralove i općenito u sport – kazao je gradonačelnik Bjelovara.

Novi teren s umjetnom travom 

Predsjednik Mladosti Vjekoslav Ćalušić istaknuo je da klub ima odličnu suradnju s Gradom Bjelovarom. 

-Treba reći da je ovoj imovini na stadionu, koja je inače u vlasništvu Grada, u posljednje četiri godine dignuta vrijednost sa 100 tisuća eura na milijun i 200 tisuća eura. To je nešto što treba cijeniti i mi znamo i vidimo da Grad to cijeni. Sve što smo dogovorili s gradonačelnikom Hrebakom je uvijek bilo ispunjeno tako da je suradnja zaista kvalitetna i za svaku pohvalu – istaknuo je, između ostalog, predsjednik Ćalušić koji je zajedno s gradonačelnikom Hrebakom najavio da će u roku dvije godine na stadionu u Ždralovima biti postavljeno igralište s umjetnom travom. 

Inače, treninge u novoj teretani vodi diplomirani kineziolog Ivan Nikolić koji je zaposlenik Mladosti iz Ždralova i koji je nedavno dobio poziv da bude član stručnog stožera hrvatske U-18 reprezentacije. 

-Kako rastemo kao klub tako moramo razmišljati i o stvaranju igrača za prvu momčad. Ovaj novi prostor je nužnost za stvaranje igrača i ostvarivanje odličnih rezultatac-ckazao je, između ostalog, Nikolić. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!