Veliki derbi: Podržimo sutra zajedno bjelovarske rukometašice! Igraju protiv Lokomotive

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nedjelja, 5. studenoga u 16 sati rezervirana je za još jednu rukometnu utakmicu. Ovoga puta, ŽRK Bjelovar odmjerit će snage sa ŽRK Lokomotiva Zagreb, a susret se smatra i svojevrsnim derbijem Prve hrvatske ženske rukometne lige.

– U goste nam dolazi ekipa iz Lokomotive. Ne moramo o njima puno govoriti jer radi se o ekipi koja je dugo na okupu i u vrhu hrvatskog rukometa, a imaju i puno reprezentativki. Vjerujem da će to biti jedna dobra utakmica jer smo i mi već duže vrijeme na okupu. Mislim da smo u jako dobroj sportskoj formi i da zadnjih par godina igramo najsigurniji i najljepši rukomet – rekao je trener rukometašica Dario Obran.

Da se radi o zahtjevnoj ekipi potvrdila je i rukometašica Mirna Gašparović.

– Mi jako dobro treniramo i pripremamo se i sve analiziramo. Nadamo se da ćemo uspjeti nastaviti svoj pobjednički niz. Pozivam sve gledatelje da nas dođu podržati u što većem broju jer to će nam dati dodatan poticaj – rekla je Gašparović.

– Pozvam sve ljubitelje rukometa, naše sugrađane, da nas dođu podržati u nedjelju u 16 sati u Dvorani europskih prvaka. Neka dođu vidjeti jedan lijep, zanimljiv i borben rukomet. Neka bolji pobjedi, ali nadamo se da će bodovi ostati u Bjelovaru – zaključuje Obran.

FOTO: ŽRK Bjelovar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!