Naučite fotkati od poznatog bjelovarskog majstora fotografije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz Narodne knjižnice “Petar Preradović” sve zainteresirane pozivaju na radionice “Osnove studijske fotografije” koje će se održati na Studijskom odjelu knjižnice. Radionice će se održati u dva termina: u srijedu 8. studenoga i četvrtak 9. studenoga u vremenu od 17 do 19 sati. Prijave su moguće u bilo koju od grupa, a na radionicu je potrebno ponijeti SD karticu, po mogućnosti i fotoaparat.

-Predavanje i radionica sadrži informacije o osnovama fotografije i korištenja fotoaparata kao i savjete kako pronaći dobru scenu, namjestiti fotoaparat i poboljšati sami izgled fotografije. Voditelj radionica je poznati bjelovarski fotograf Delimir Hrestak – poručuju iz knjižnice.

Hrestak je rođen u Bjelovaru 1985. godine. Fotograf je sa višegodišnjim iskustvom u svijetu vjenčane, studijske i event fotografije. Suradnik je i organizator raznih foto događaja i druženja u Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, među kojima treba istaknuti foto susret Biloklik u Velikom Trojstvu.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a prijave se primaju osobno na Odjelu za odrasle, putem telefona 043 243 065 ili putem elektroničke pošte odrasli@knjiznica-bjelovar.hr. Za prijavu je potrebno ime i prezime i kontakt.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!