Bjelovarski sajam kreće u nove projekte. Uskoro 1. sajam antikviteta…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski sajam kreće s novim projektima. Naime, na prostoru Sajma 9. prosinca će biti održan 1. sajam antikviteta! Istog dana bit će održan i Sajam OPG-ova kao i 30. županijska izložba malih životinja. 

-Idemo s novim idejama i širimo naše projekte za naše građane. U godišnjem planu imamo 9. i 10. prosinca ‘Izložbu malih životinja’ koja je uvijek dobro posjećena. No, u sklopu nje organiziramo po prvi put ‘Sajam antikviteta’. A bit će tu i Sajam OPG-ova. Kao što sam rekao, uvijek puno ljudi dođe na ‘Izložbu malih životinja’, a sada će u ponudi imati za vidjeti još više toga – kazao nam je Zlatko Salaj, direktor Bjelovarskog sajma i nastavlja. 

-Idemo vidjeti kako će to ići sve zajedno. Upitno je kako bi prošlo da Sajam antikviteta radimo zasebno. Tako da smo to sve spojili i to je jedna proba. Moramo osmišljavati i probavati nove projekte, ne možemo samo na starima živjeti. Netko tko će dođe vidjeti ‘Izložbu malih životinja’ bude onda pogledao i Sajam antikviteta, tako i obrnuto – zaključio je Salaj.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!