Bliži se Božićni gala koncert, otkrivamo cijene karata

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži se Božićni gala koncert kroz koji će Bjelovarčani, kao i njihovi gosti imati priliku zaploviti pravom božićnom glazbeno-scenskom bajkom. Ovogodišnji koncert održat će se već 6. prosinca u 20 sati u Dvorani europskih prvaka.

– Ove godine je prvi dio koncerta napravljen u glazbeno-dramskoj formi koja će na trenutke sasvim sigurno imati prepoznatljive elemente mjuzikla, a nakon te priče slijedi drugi dio koji će se odvijati kao klasičan koncert. I prijašnjih godina smo imali mali dramski dio koji se provlačio kroz Božićni gala koncert, no ove godine smo veći naglasak dali tome – otkrio je Mladen Medak Gaga, poznati bjelovarski kantautor, ilustrator i autor predstava koji je i ove godine je glavni producent Božićnog gala koncerta, čija je organizacija dodijeljena udruzi Bjelovart i Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar. Tijekom dva sata bjelovarsku će publiku uveseljavati Mia Dimšić, Marko Tolja, Neno Belan, Tomislav Goluban, Mario Petreković, Robert Mareković, Adalbert Turner Juci, Siniša Štork, Martina Đurđević, Erna Rudnički, Lobel Braun i Goran Smoljanović. Također, uz već dobro poznati vokalni ansambl Brevis iz Osijeka, sudjelovat će i plesni studio Step by step iz Zagreba, a orkestrom će ravnati Bruno Bišćan. Kao je najavio Gaga, cijene karata će iznositi 13 eura za parter, 10 eura za male tribine dok će mjesta na velikim tribinama te sjedalima s bočnih strana malih tribina iznositi 8 eura, a u prodaji će biti od sljedeće srijede, 22. studenog na blagajni KMC-a i online na www. kmcbj.hr.

– Zaista smo se potrudili da to ove godine bude drugačije. Željeli bismo da Božićni gala koncert preraste u projekt koji će okupiti što veći broj bjelovarskih glazbenika i glumaca uz koje će nastupati gosti. Time bi to bio prepoznatljivi bjelovarski proizvod koji bi podsjećao na mjuzikl i koji bismo tijekom čitavog prosinca mogli igrati u Domu kulture. Svatko može pozvati pjevače i platiti ih manje ili više, no to nije smisao ovog koncerta. Božićni gala koncert mora biti bjelovarski koncert po kojem će Bjelovar biti prepoznatljiv. Zato će već ove godine više od 50 posto glazbenika u orkestru biti iz Bjelovara, a nastupit će i brojni bjelovarski glumci i pjevači – Goran Smoljanović, Erna Rudnički, Mario Petreković, Martina Đurđević, dok je Bruno Bišćan na sebe preuzeo orkestar – zaključio je Gaga dodavši kako će i ove godine gledatelji pred malim ekranima imati priliku uživati u snimci koncerta na sam blagdan Božića.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!