[FOTO] Korzo blista, a nekoliko metara dalje sasvim druga slika!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski korzo je uređen i blista, no samo nekoliko metara dalje sasvim druga slika. Prolaz između Erste banke i zgrade bivše Gradske uprave dotrajao je, staza je oštećena i svaki put kad padne kiša, čitav prolaz pliva. Upozorila je na to bjelovarskog gradonačelnika Darija Hrebaka slušateljica Alfa radija u redovnoj emisiji o gradskim aktualnostima. Ono što slušateljicu, a vjerojatno i mnoge druge građane, zanima jest kad će taj djelić strogo centra grada u obnovu.

-Naša sugrađanka je u pravu, staza koja vodi kroz taj prolaz je u lošem stanju i imamo to na umu. Ovih dana planiramo gradski proračun za iduću godinu i vidjet ćemo hoće li se u njemu naći sredstva za obnovu tog dvorišta – odgovorio je slušateljici bjelovarski gradonačelnik.

Hrebak dodaje kako spomenuto dvorište nije jedino u gradu koje treba obnovu te da su u Gradu toga itekako svjesni. No, podsjeća kako je nemoguće sve odraditi u kratkom vremenu.

-Mislim da smo u posljednjih sedam godina napravili jako puno, od uređenja središta grada, parka i korza, do obnove starih grada u samom centru. Tim tempom ćemo svakako nastaviti i u budućnosti, no jednostavno ne možemo riješiti sve probleme preko noći – zaključuje Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!