[FOTO] Gradonačelnik, igračice i treneri: Dođite i ispunite dvoranu, budite sedmi igrač..!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŽRK Bjelovar sutra (subota, 19 sati) u Dvorani europskih prvaka igra uzvratnu utakmicu trećeg kola EHF Europskog kupa protiv Slovana iz Slovačke. 

Bjelovarske rukometašice prvu utakmicu u Slovačkoj su izgubile tri razlike (30-27) tako da imaju iznimno aktivan i dostižan rezultat. 

Kod bjelovarske fontane na gradskom korzu nalazi se kućica gdje se mogu kupiti ulaznice, a tamo je gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak imao susret s trenerima, upravom i igračicama ŽRK Bjelovar. 

-Čestitam igračicama, trenerima i upravi kluba na odličnim rezultatima i želim im puno sreće u sutrašnjoj utakmici. Igraju najljepši rukomet otkada postoji ŽRK, a i najbolji rezultati su sada. Poklopilo se dobro vodstvo kluba, odlične igračice, vrhunski treneri, dobar omjer između domaćih igračica i igračica koje su nas osnažile iz drugih sredina i tu je i Grad koji to sve podržava – kazao je gradonačelnik Hrebak i nastavlja. 

-Navijam da prođemo i ako prođemo Grad će uz sponzore osigurati sredstva da plati novo europsko gostovanje i tako do finala ako treba. Ali, naravno, ne treba stavljati opterećenje na djevojke – kazao je, između ostalog, Hrebak. 

Bacamo se na glavu 

Trener Dario Obran istaknuo je da u klubu vlada velika želja da se prođe dalje. 

-Mi smo sportaši i želimo proći dalje. Malo nas je igralo tako velike utakmice i možda ti se više nikada ne pruži takva prilika, stoga sutra se bacamo na glavu i idemo probati proći. Naravno, imamo problema. Ozljede, umor, ali kažem, ostavit ćemo srce na terenu i probat ćemo dostići tih tri razlike – kazao je trener Obran koji je upitan tko je sve ozlijeđen i o kakvim se ozljedama radi. 

-Dvije standardne igračice neće moći igrati, ali to je tako u sportu. No, kažem, ja još jednom pozvao ljude da dođu u dvoranu, budu naš sedmi igrač jer rijetko kad imamo u našem gradu takvu europsku sportsku manifestaciju – kazao je trener obran. 

Predsjednik kluba Ivan Turkalj istaknuo je da ima još ulaznica za utakmicu. 

-Pozivam sve građane da nas u što većem broju dođu podržati na ovom europskom putu jer cure su to zaista zaslužile – poručio je Turkalj.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!