Županija objavila natječaj za stipendije: Prvi put će se zahtjev moći podnijeti digitalno…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorska županija 16. studenoga objavila je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima s područja županije u akademskoj 2023./2024. godini. Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti koji redovno studiraju na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj i pritom su državljani RH.

Stipendije će se dodjeljivati u tri kategorije i to: stipendije za darovite studente, stipendije za studente po socijalnom kriteriju i stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja – naveli su iz BBŽ-a.

Novost je da će svi zainteresirani po prvi put zahtjev moći podnijeti i digitalno putem platforme „otvorena županija“ čime Bjelovarsko-bilogorska županija čini važan iskorak u praćenju suvremenih trendova digitalizacije poslovnih procesa. Cilj je građanima – korisnicima omogućiti brže i lakše korištenje usluga županijske uprave bez fizičkog dolaska u prostor uprave. Važno je naglasiti da je sigurnost podataka podnositelja osigurana tako što se autentifikacija obavlja putem NIAS sustava (e-Građani) – istaknuli su iz BBŽ-a.

https://bbz.hr/javni-pozivi-natjecaji/natje%C4%8Daj-za-dodjelu-stipendija-redovitim-studentima-na-podru%C4%8Dju-bjelovarsko-bilogorske-%C5%BEupanije-za-akademsku-godinu-2023-2024


PODIJELI S PRIJATELJIMA!